The Dance Company

The dance company The Choreologist was established in 2018. The company concisted first of a collaboration between Julie Schartum Dokken, Susanne Brekka Djuma and Ingrid Sørensen. The company is based in Oslo, Norway and does work nationally and internationally. 

 

— 

Dansekompaniet The Choreologist ble startet i 2018. Kompaniet består av Julie Schartum Dokken, Susanne Brekka Djuma og Ingrid Sørensen. Kompaniet er basert i Oslo, men gjør arbeider både nasjonalt og internasjonalt.

Julie Schartum Dokken (danser, koreograf og produsent)
Julie har jobbet som danser, koreograf og pedagog siden hun gikk ut av Kunsthøgskolen i Oslo med en BA i klassisk ballett i 2013. Hun har tatt videreutdanning ved NTNU i «Produsentkunnskap for scenekunst» samt PPU (Praktisk-pedagogisk utdannelse) ved KHiO. Hun har koreografert flere soloer og gruppestykker, blant annet corps de ballet for «Stormen- Forteljinga om Miranda og Ferdinand» på Scene 2 på Den Norske Opera & Ballett. Som utøvende kunstner har hun profesjonell erfaring fra produksjoner i alt fra kontaktimprovisasjon, fysisk teater, moderne, samtidsdans, jazz, neoklassisk samt klassisk ballett. Videre har jobbet som produsent og co-produsent i egne og andre produksjoner, samt jobber som adjunkt i dans på Jessheim VGS. For The Choreologist har hun danset i IUSTITIA (2017) og What’s The Point? (2019)
www.juliedokken.wixsite.com

Susanne Brekka Djuma (danser, medskapende koreograf og utøver)
Susanne har jobbet som danser og pedagog siden 2016, da hun gikk ut av Norges Dansehøyskole med en BA i moderne- og samtidsdans med pedagogikk. Hun har siden jobbet freelancer i flere produksjoner i samarbeid med koreograf Ingrid Sørensen og The Choreologist, og har erfaring fra kontaktimprovisasjon, samtidsdans, danseteater, jazzdans, improvisasjon og moderne dans. Ved siden av prosjekter, jobber hun som dansepedagog på Eidsvoll ballettsenter og Skien kulturskole. For The Choreologist har hun danset i IUSTITIA (2016, 2017) og What’s The Point? (2018, 2019).

Ingrid Sørensen (koreograf/danser, billedkunstner)
Ingrid Sørensen har jobbet som koreograf, danser og billedkunstner siden 2012. Utdannet fra blant annet Skolen for Samtidsdans (koreografi), Universitetet i Oslo (Sosiologi), og NTNU (Produsentkunnskap for scenekunst). www.ingridsorensen.no